OPK SAYA POSITIF KE NEGATIF?

hi mommies, nk cerita sikitt hehe pagi td mcm saja2 buat OPK lepastu nampak mcm positif sampai try 2 kali. lepas tu dlm tghri mcm tu tiba2 keluar darah coklat. nak period ke? lepas balik kerja, pukul 7 mcm tu saya try lagi mungkin pagi td result tak valid. pukul 7 ni pun nmpk mcm positif. OPK boleh positif kalau nak period ke? #seriusnanya #ingintahu #pejuang_garisDua #pleasehelp #bantusharing

OPK SAYA POSITIF KE NEGATIF?
1 Trả lời

Hai awk...hrini awk ada test lg tk opk tu...keputusan positif ke negative...klu mcm sye 8 hri sye test opk positif...pelik la kn kita subur skli je...tp bila test byk kli waktu yg sama...still positif....sye pun beranikn diri test upt syukur alhamdulillah upt positif...sye g klinik terus buat scan sbb tk percaya...doktor yg scan perut sye tu kata sye mengandung dh 2 bulan...nmpk denyutan jantung janin...sye ttc 8 thn

2y trước

Insya'Allah semoga Allah tiupkan malaikat kecik dalam rahim awk tu ye amin🤲🏻...jgn putus asa tau awk dan bykkn berdoa...tiap kali awk berdoa tu selitkn doa utk zuriat...jaga pemakanan jg tau....