Period last 39days agl

Hello mommies, nak tnya normal ke period last 39days ago? Anak baru this month full formula milk sblm ni full bf tadi period ok cuma tk ikut date pls mommies risau dah hahahah

1 Trả lời

sblm ni period awak selalu okay dak?, kot maybe awak stress ke penat ke kan. n kalau kata awak pakai perancang, maybe tak kot. fikir positif dulu, tapi kalau lama sikit tak dtg juga, maybe bole try test utk comfirm.

9mo trước

Sblm ni pun selalu delay tp tklama sgt dah test tp sekali jala negative. Risau jugak sbb selalu dahaga + kerap kencing. Rasa macam senggugut tp tkperiod lagi 🥲