Normal ke 3rd tri ni lain sket perangai?

Hi mommies nak tnya mmg dh msuk 3rd trimester ni jd malas ngantok ke? Sbb sejak msk 3rd tri ni sy slalu msuk kerja lambattt. Lmbt setengah jam plak tu. Before this sy mmg jnis dtg kerja awal dan skrg jd malas sgt. Tp time nk tido tk bole tido plak. Itu normal ke?

2 Các câu trả lời

sama lh macam saya kalau mlm susah nk tdo lepstu pagi nk bgun kerja rasa malas je

Bese time tri 3 ni mmg tdo kite dh trgngu..mlm pn susah tdo..normal tu