Vitamin

Hi mommies nak tnya , boleh ke sya makan Vitamin B Complex ? Dalam tu ada Acid Folic , Vitamin E , Vitamin C and Magnesium . Boleh ke consume ? or ada sapa2 boleh suggestkan suplement apa sesuai tuk Trimester 1 ni.

2 Các câu trả lời

Boleh, vit b complex blh meningkatkan selera mkn juga , makesure vitamin yg kita ambl sesuai utk preggy mommy la

5y trước

Okay baikk

Mkn acif folid je. Yg b complex Tu try tnye doc nt. Kalo boleh consume je mcm biasa

5y trước

Okay thankyouu