Baby 4m minum susu berapa oz?

Hi mommies! Nak tnya baby uols 4m minum susu brapa oz? Baby I skrang 4m minum 3oz tu pun tak habis smua. Timbang haritu 4m 7.04kg #firstmom #Sharing_dong_Bund #baby_4bulan

5 Các câu trả lời

Ank sy pon sama.. Mmg 2oz dr kecik sampai sekarang umur dh nk 5bulan..kdg2 jek 3oz kalau gap 3-4jam..kalu setakt sejam 2 jek mmg 2oz jek.. Kalu bg kebih nnt kembung perut nya.. Setiap bulan checkup berat ank naik jek

Mmg bayi kalu dh masuk 4bulan dia akan main2 dgn susu xhbs sy anak 4bulan bby boy patut nye kene 5oz tp sbb dia kuat main2 syy kdg2 bg 3oz atau 4oz tgk atas mood dia kdg2 hbs lah 5oz tu nsb lah

Berat ok sangat da tu sis . Kira ok la

1oz 1jam lahir 2.5kg 4m 6.6kg

3t trước

So okay jelah kan minum bawah 3oz skrang 4m? Sbb pendek jugak gap dia minum utk next

Anak I 2oz every 2 hours.

3t trước

I see.. i rasa okay jelah kut minum bawah 4oz pun asalkan kerap kan