Pregnant 21 minggu

Hi mommies to be 🫶🏻 nak tny normal ke bila dah masuk 21 weeks ni breast kita keluar susu atau cecair putih ? Sbb i dah masuk 21weeks 4 days and semalam breast sebelah kiri ada keluarkan cecair but tak bnyk la . So adakah itu normal?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

jgn picit bila nmpak kluar.. itu kolostrum.. penting untuk bayi baru lahir.. lap je dgn kain basah..

2y trước

kolostrum ialah susu awal yg kluar pada waktu kelahiran bayi.. ianya mengandungi immune booster untuk memberi pertahanan yg baik untuk bayi.. nt awak bersalin misi sana ajar awak.. & jgn lupa juga bljar ilmu penyusuan.. bnyk page² fb atau di tiktok bnyk.. suami takdanya dia pi bantai telan.. Allah sebaik baik pencipta..ianya akan kluar pada kali pertama bayi hisap..