Folic acid

Hi mommies nak tanye I'm 7 weeks kene ambik folic acid ke sebab appointment i kat kk hujung bulan 3 any suggestions mommies

2 Các câu trả lời

Ya teruskan makan folic acid boleh beli di farmasi makan sebiji sehari untuk perkembangan bayi. Nanti dah dapat ubat kk, makan yang kk bagi pula. Folic acid penting awal kehamilan untuk elak kecacatan bayi etc. Take care ya!

Yes kene ambik sis.. doc slalu saran kan makan acid folic 3-6 bulan sblm nak plan baby. Ape2 pon awak take care & ambik acid folic setiap hari jgn miss ya?