Spotting coklat

hi mommies, nak tanye dlm kul 11 mlm td sye ade keluar spotting coklat n pink2 lepas buang air kecil, tu pun lepas lap pkai tisu, takde rasa sakit apa2.. try pkai pad sampai pagi ni, dah takde keluar apa2.. normal ke?#firstbaby #firstmom #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Haritu saya 5 weeks pun macam tu jugak. Doktor cakap implantation bleeding. Sebab proses nak lekat kat dinding rahim macam tu lah. Tapi dua tiga hari spotting ni rest je tau. Kalau kerja tu, balik kerja mandi and rest terus. Jangan bergerak sangat okay!

1y trước

okayy sis.. terima kasih atas info 🫶🏻

Normal. Hrtu sy ada spotting, igt nk period. Lah rupanya implantation baby, tau2 bila check dh 6 weeks 🤣 jgn byk buat kerja, awal2 kte kena jaga sbb masih fragile!

Normal sis. Macam saya juga. Doc kata selagi tak bleeding penuh pantyliner mcm period tu, lepas tu tak diikuti dengan sakit perut berpanjangan..ok. Cuma kena rehat.

1y trước

okayy sis.. terima kasih info 🫶🏻

normal. kalau banyak & berterusan tu kena risau

1y trước

oo tq sis

Same here! InshaAllah all good.

Pregnant da brapa minggu sis?

1y trước

dah 8 minggu sis