Supplement for milk booster

Hi mommies.. nak tanye.. ade idea or any suggestion utk supplement milk booster? Skrg susu ade tapi cair n drop sikit.. dulu mase anak 1st berjaya susukan anak smpai 3thn, tp anak kedua ni susu mcm drop sikit lak. Harap sgt ade rezeki jugak utk anak kedua ni menyusu lame. please help mommyyy 🙏🏻🙏🏻

1 Trả lời

Kerapkan penyusuan 3 jam sekali atau kurang drpd tu. Be a happy mom, elakkan stress, minum air secukupnya, makanan seimbang nutrisi. Tak perlu supplements jika tiada arahan doktor. Milk booster seperti yg sy sebut di atas. Masa anak pertama tu, apa yg puan buat untuk susu ibu mencukupi? Atau mungkin dah uruskan 2 anak ni, so puan banyak komitmen?

9mo trước

Mase anak 1st sy takde mkn pape supplement tp rezeki susu mmg bnyk sgt. Tp yg kedua ni taktahu nape drop sgt susu sy.