Beta hcg dan UPT positif walaupun keguguran

Hi mommies nak tanya,knp walaupun kita sudah keguguran masih menunjukkan positif bila cek UPT dan bila cek Beta hcg pula turun naik turun naik tapi sedikit.tolong sikit sy dah penat ulang alik hospital.

4 Các câu trả lời

Kalo baru2 gugur mmg bacaan hcg masih tinggi dan kalo buat test UPT masih akan naik positif but slowly akan jadi negatif. Dont worry sis. Yg penting b da cuci or kantung da completely turun untuk avoid any infection.

3t trước

Kena gi scan dulu baru boleh tahu dah complete keluar atau belum even upt tu tu dah slowly negatif

hi sis mcm mana keadaan awak skrg