Pregnant 22 week

Hi mommies, nak tanyaaa. Normal ke ye baru 22 weeks tp dah start mengah. Nak bernafas pon kadang kuat betul bunyi nye. Sbb perut sy comel je, tkde la besar sgt lg. Plus sy pula bekerja jd cepat betul mengah🥲#advicemommies

1 Trả lời

saya 22 week jugak skrg. dah mengah dari awal pregnant lagi😂 takleh berdiri lama n berjalan banyak nanti rasa nak muntah n pitam. smlm keluar beli barang ada naik tangga, baru separuh dah mengah. jadi nafas kuat n kerap menguap, tu tanda saya dah kurang oksigen. pastu terus keluar kedai sbb rasa nak pitam. balik rumah tu tidur terus sampai 4 jam recharge balik