Lapar semasa mengandung

Hi mommies, nak tanya utk yg berat berlebihan atau obese. Apa nak buat kalau lapar? Hahaha Nurse tak bagi berat naik sangat. Kena jaga makan. Tapi kan lapaaarrrrr Tolonggggg #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

sy makan je, tp xde la makan sungguh2..moderately. chill pregnant jgn stress2..tak baik utk bby kt dlm. cuma klu ada gdm tu kena strict sikit buat suku suku separuh and cut sikit sugar.