Brown Spotting

Hi mommies, nak tanya. Tadi time nak kencing ada brown spotting, and sekarang rasa sakit pinggang. Saya buat UPT, result positive tapi tak pergi klinik lagi untuk tahu berapa minggu. Cadang nak pergi klinik esok atau lusa. It is normal brown spotting tu? Saya risau 🥺

3 Các câu trả lời

pergi klnik ye .sy spotting 10 hri pergi hsptal heartbeat bby masih ada balik hsptal esok trs bleeding macam period hri ke2 prgi hsptal balik cek bby dah xde heartbeat hari ni hari k4 bleeding..masih mnggu 2 mggu tuk scan balik ..smga ada keajaiban bt sy dan bby

boleh jd normal n boleh jdi x normal if spotting berminggu2. terus gi klinik esok k bgtahu doc awak ada spotting

brown tu biasa darah da lama.. btter pg awal... takut ancaman.. atau penempelan