Puasa #21weeks

Hi mommies nak tanya sy dah 3 hari puasa tiap kali buka mesti tak lama akan muntah semula. Sy jadi was was patut puasa ke tak untuk hari seterusnya sebab masa puasa dari pagi sampai petang okay je boleh tahan n larat lagi plus sy bekerja. Cuma bila buka baru muntah, loya pening and rse lemau sangat sampai lepas buka terus terlelap.

1 Trả lời

Ada pergi scan x.. Utk tgok kdaan baby dlm tu.. Kdg² kita rasa kuat.. Tpi xbgi baby dlm tu.. Kesian baby xde zat yg cukup.