Checkup di swasta atau kk ?

Hi mommies. Nak tanya sy ada checkup di swasta dan plan untuk bersalin di situ . Tapi sy bukak jugak buku pink di kk . Tarikh checkup sy di swasta tak sama dengan kk . Jadinya mcm sebulan ada dua appointment checkup. Soalan sy, sy patut pergi ke dua2 tempat atau pilih salah satu sahaja? Dan yg mana patut sy pergi kalau pilih salah satu sahaja ? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Pilih 1 je, kalau awak pilih swasta boleh bagitau nurse dekat kk tu yang awak akan follow monthly checkup dekat swasta je lepasni. Yang part pilih tu, awaklah buat decision. Awak lagi selesa dekat mana? Kk ke swasta? Kalau swasta, pergi swasta. Kalau kk, pergi kk

3y trước

Ok baik terima kasih atas reply sis ❤️