31 weeks

Hi mommies. Nak tanya siapa yang dah 31 weeks? Berapa berat baby uolls?

275 Các câu trả lời

klau saya scan hospital ipoh pakar (1.7kg). Hari yg sama buat 4d scan kt swasta kata berat 1.6kg. Boleh berubah ke berat baby dlm sehari?

3y trước

berat baby tue cuma anggaran je sis , EFW estimated fetal weight. 1.7 -1.6 lebih kurg je tue.. don’t worry 😄

31 weeks - 1.8kg. Doc kata baby berat sikit than actual. Patutnya 1.6kg macamtu. Kena control / kurangkan carbo and manis

sy last scan dkt luar tyme baby 28w 1.3kg ..skrg sya 31w kne tunggu lagi lah hrp bby berat normla ja nanti..😊😘

Scan haritu 26w-730gram . Dktor cakap bby kecik Scan lagi masa 29w- 1.3kg . Alhamdulillah. Scan next hope ckup berqt

33weeks , 2.2kg

Xscan lg.. Last scan 28mggu brt bby 1.46kg..doc bgtau bby tlbih bsor ckit.. Skrg nk msk 32mggu..xsure brpa brt bby

nak tanya mommy2 ad yg berpegalaman mcm sy tak ..baru 31 week sakit kat buah pingng dan tmpat nk klua baby tu??

31weeks brt bby 1.2kg & 1.3kg.. ada lagi 5mggu untuk naik kan berat bby.. mudah mudahan bby2 lahir brt 2kg ☺

tp ayat pertama saya tu,mmg sy nk tnya soklan sbnrnya so cmne ye ibu2? maaf,tersmbung pendpt pulak 🥴🥴

31w2d berat baby 1.8kg.. doktor kata just nice dgn usia.. tp berat ibu plak naik sampai 2.4kg sebulan🤭