31 weeks

Hi mommies. Nak tanya siapa yang dah 31 weeks? Berapa berat baby uolls?

275 Các câu trả lời

31 weeks 1.6kg .. kne repeat lg smggu sbb dktr ckp air ketuban byk .. mntk² xde pape la mase scan nnti

2y trước

Saya pun hm sekarang saya di tahan wad , boleh saya thu berapa bnyak air ketuban kak ye ?

Saya nak tanya saya 31w 4day masa saya nk buang air tiba ad kluar darah sikit tapi xde sakit apa ii pon.. Cuma sekarang ni saya kerap sakit tulang kat celah kangkang ni? Normal ke?

2y trước

sis dah pg hsptl check? org kata klau keluar darah, kne pg hsptl utk check, takut dah ade bukaan.

Saya 30 weeks baby dah 1.5kg.. Tanya doktor katanya normal average berat 1.4 - 1.6 mmg mcm tu.. So alhamdulillah dy tgh2 😚 sbb saya gdm on diet risau pula bby besar

masa scan 30 weeks 1.6kg.. lepas 2 hari scan lg naik lg 1.9kg.. skrg 31 weeks mungkin dah 2kg+.. tapi berat saya turun sebab batuk n asma seminggu tak selera makan

30week ritu scan bby 1.4kg terus doc kk buat Surat refer ke hospital sbb bby kecik

1mo trước

saya pom 1.4 sis doktor kata normal

macam mana nak tahu berat bby? boleh ajar tak. Maaf takthu 😌

2y trước

tgok kertas scan kk efw

berat 67.2 tp still overweight tiap ii bln 😅 tp xsngkut gdm. tp mcm biasa misi bsing berat naik, tp xmau stress nk chill n enjoy the journey jer

😫 37week - 3kg Ni first time ank sya 3kg...sbelum ni abg dy lahir 2.68kg and kakak dy just 2.73kg saje, tkot lak ase klau besar sgt nnti...😭

Saya masa 28w 6D baby berat 2.42kg dh sis .. skg bru masuk 31W belom thu lgi berat baby berapa skg pun check up pun 2 minggu sekali

29weeks hri tu scan dah 1722g.30hb ni appointment lgi minum air gula kali ke dua..tngkk je lh ap keputusan harap tak ada apa2 ...