Warga Kuantan

Hi Mommies, nak tanya siapa dlm ni duduk area Kuantan? Boleh suggest tak klinik yg doc and facilities ok utk scan & consultation during pregnancy? So far sy refer Klinik Dr Nadira IM. Ingat nk try klinik lain utk dptkan 2nd opinion or advice. Thank you

1 Trả lời

Al farabi pun okay sis. Tapi sy lebih suka klinik Y Ko yang kat Jalan Berserah tu. Sbb kepakaran dia dlm bidang O&G dah berpuluh tahun. Tapi doc lelaki chinese. If nak doc perempuan boleh ke Al Farabi.

5y trước

Hahaha yeke. 😅