Dipaksa bersalin 37w 🙋🏻‍♀️

Hi mommies! Nak tanya, siapa ada masalah kencing manis and dipaksa bersalin pada 37w?? Mostly yang ada pengalaman, mommies bersalin normal atau czer ya? Mohon kongsi untuk bagi saya sedikit semangat 🥹 Sebab tiba rasa takut pula 😅

2 Các câu trả lời

sy gdm on metformin. ikutkan kena bersalin @38w tpi baby berat okay, so dr bagi je bersalin 40w. tpi baby nk keluar awal. 36w air ketuban kurang n kena induce drip, bersalin normal @6/12/21. baby dh 11m now. hahahha

2y trước

Yeke ? 😍 Rezekinya . Tapi saya semalam try juga pujuk doc nak bersalin bila ada tanda tapi doc marah dia cakap prosedur hospital WAJIB kena paksa bersalin 37w .