Alahan minggu keberapa

Hi mommies. Nak tanya semua, minggu keberapa mommies dapat alahan? And ada ke yang takda alahan langsung? 🙋🏻‍♀️ Saya first baby ni so rasa macam pelik tengok orang sekeliling ada alahan. Orang kata jangan diminta alahan mengandung tapi saya rasa relax sangat macam takda apa pun 😅 Just cramp bawah perut on off. Maaf ya sekadar bertanya sebab curious 🙏🏻😬 #firstbaby #bantusharing #ingintahu

34 Các câu trả lời

sama la sya xda alahan cuma perut kdg on off sakit ,firstbaby🥰

nak tnye sy dh 6weeks tp blum ade alahan and ngidam mkanan

saya 4 - 6 mggu je alahan..skrg ok je..cuma pahit2 mlut je

6w dah ada alahan.. ada yg 4w pun dh start alahan..