NAJIS HITAM

Hi mommies nak tanya, saya last makan maltofer selasa minggu lepas then saya continue minum susu coklat goodday. Hari ni saya perasa najis saya warna hitam macam carbon walaupun saya tak makan maltofer. Kalau susu tu ada iron walaupun sedikit, boleh menyebabkan najis kita hitam juga ke? Risau huhuhu saya baru 19 weeks #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

saya makan maltofer every day ..mmg najiss hitam sis..susu saya consume anmum materna coklat.

3mo trước

saya last consume maltofer selasa minggu lepas then cuma consume susu saja sekarang sebab saya terlupa nak makan maltofer, sebab saya minum susu yang ada iron possible untuk najis hitam?