TEST KIT NAIK DOUBLE LINE TAPI SAMAR

Hi mommies. Nak tanya, saya ada buat test pregnant, naik 2 line tapi satu tu samar2 je. Adakah ianya positive?, saya dah ge klinik, tapi Dr tak tengok pun kit yang saya bawak tu. Then bila test lagi sekali dekat klinik, result dia -ve. Boleh share pengalaman mommies semua?, saya dah 2 minggu lewat period Maaf saya baru 1st time 🌸

TEST KIT NAIK DOUBLE LINE TAPI SAMAR
2 Các câu trả lời

sis beli upt dip n tell yg tu tepat skit.. n klau period teratur slalunya lewat 2mgu upt dh naik terang.. klau bole buat pagi2 lps bgn tdo..n tgk samar tu btl2 lps letak air kecing bpe minit..klau tinggal lama sangat bru nmpk samar tu bkn +ve ya.. n penah jgk bca upt -ve tp bila scan ada bby ..sis bole try g klinik lain mntk scan rahim bgtau dh lama xperiod

3mo trước

Okyy. Thanks sis 🌸

Sis test tu sebab dah lewat period ke? Kalau belum lewat lagi, repeat dlm 2-3 hari lagii tapii kalau boleh sabar, repeat dlm seminggu lagi ye. Moga ada rezeki sis bulan ni 🤲🏻 sis last period bila?

3mo trước

Saya test sebab lewat period, kerap sakit kepala, loya, demam. Saya last period bulan 2. 23/2/24. Harap ada rezeki saya.