TANDA BERSALIN

Hi mommies 😊 nak tanya, saya 30/7 ni dah masuk 36minggu. Adakah ianya normal apabila bahagian bawah perut / abdomen kerap terasa sakit macam mencucuk & kadang perut rasa tegang semakin kerap. Adakah perlu ke hospital segera? Saya baru je nak jadi mama 😊 boleh kongsi sedikit ilmu? Tq mommies sekalian 💙 btw EDD saya 27/08/2024 🤭 ##firstmom #kongsiinfo #anak_first

1 Trả lời

hi mom.. normal sis kalau perut sllu rasa mengeras. sbb bby smakin mbesar.. area ari2 juga akan mkin kerap sakit. sbb bby makin mbesar kan.

2mo trước

ok thank you sis 💙