Opk negatif tapi keluar cervical mucus

Hi mommies.. nak tanya pernah tak alami keluar cervical mucus waktu pagi, petang buat opk negatif(seperti dalam gambar).. ada kemungkinan tak pagi tu sebenarnya dah positif tapi sebab lambat buat opk petang hampir pukul 7pm baru buat so telur dah keluar?kalau boleh share pengalaman mommies ber-opk..thanks

Opk negatif tapi keluar cervical mucus
2 Các câu trả lời

Malam sebelumnya ada bersama ke? Kalau mucus yg ovulation even ptg ke mlm ke pun cecair kluar mcm putih telur

3y trước

aah ada bersama sis..so kalau positif mucus seperti putih telur tu akn keluar sepanjang hari la kn?

Nampak mcm 2 line je kat situ tp x clear

3y trước

ni opk sis..hehe