OPK NEGATIF OR POSITIF

Hi mommies. Nak tanya pendapat, Opk sy positif atau tak ye? Try guna app premom tu peak tp still confius. Bantu saya mommies. #ttc1year6month

OPK NEGATIF OR POSITIF
1 Trả lời

saya nampak -ve. tapi hampir sangat nak +ve ni. continue je test 2x sehari, dekat dah tu. nak mula BD pun boleh dah. apps premom akan bagi peak once kita dapat highest reading, then next dia turun semula. sis log kat tab mana reading dia 37 ni? kalau tak guna OPK premom atau easy@home, log dekat tab yg others tu, cara apps tu baca akan lain sikit.

6mo trước

sama2. moga murah rezeki sis 💐💜