Soalan random (wipes & air)

Hi mommies, Nak tanya pengalaman masing2 bersihkan najis baby macamana ? Saya terfikir bila baby boleh adapt dengan air sejuk untuk bilas najis & tak perlu guna wipes untuk bersihkan. Sekarang baby saya 2 bulan lebih & still guna wipes setiap kali membuang. Terfikir nak start bersihkan guna air. Kefahaman & pandangan mak lain2. Boleh share tak.

26 Các câu trả lời

sama..Sy jarang guna wipe utk anak Sy..guna air lebih bersih..ltk dlm botol spray..lap Ngan tisu biase @ tuala lembut

dua dua saya gune..sbb wipe biase kelua kan buih halus tu ,saya akan spray sampai dah okay lap gune towel bia kering

anak sy da 2 bln ++... berak now cuci sinki je direct... tak guna wipes. sbb tknk guna kerap, nnti melecet

Saya guna wipes jg tapi sy bilas dgn air dulu sebelum guna🤭

Ank saya dlm pantang mil da ajar guna air paip direct😅

sye gne botol spray & tisu..

11mo trước

btol.. ble baby da kuat bdiri bru sye cuci dlm bilik air..