Hubungan Kelamin

Hi mommies nak tanya pengalaman korang, i baru je kahwin 1 bulan lebih. Nak tanya if seorang wanita tu tak orgasm semasa persetubuhan dengan pasangan tetap boleh hamil atau kena orgasm/klimaks baru boleh hamil?#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

7 Các câu trả lời

Masih boleh hamil puan. 🥰 cuma dgn orgasm, sperma jntan (laju) yg akan benefit lebih. Sperma betina jenis slow n steady. Sperma berjuta, hnya satu shj yg akan bersenyawa.

boleh. tp doc rai ckp seeloknya kna orgasm atau pn hri sbur msa ada egg white tu membantu sperma pergi ovum. sy dulu guna pelincir yg msra PH msa bersama.

boleh mengandung

masih blh hamil

Masih boleh..

bolehh

boleh