Risau

Hello mommies. Nak tanya pendapat, seawal berapa minggu kita boleh cek sama ada kita pregnant atau tak? Let say memang pregnant, lagi seminggu sebelum tarikh period boleh jadi double line tak kalau kita cek? Atau terlalu awal and double line takkan muncul? Sy just nak berhati2. Risau tak sedar pregnant and buat kerja berat.

2 Các câu trả lời

Eloknya lps period due baru cek. Sbb klu awl sgt boleh jd result negatif sbb hcg rendah lg. So paling awl pn better la tggu period due. Tp mcm sy dua hari sblm period dh dpt double line. Sbb ada simptom pregnant. Perut membesar tu yg jd risau, terus buat upt.

Sye cek dua hri awal dri expected period, naik double line mmg terang sngat. Tpi depends badan org lain2. Ade yg da delay period sminggu pun msih x clear. Better sis cek lepas period dtg lmbat.