Scan 3D4D5D

Mommies, nak tanya pendapat. Berbaloi tak repeat 3D4D5D scan sbb first time haritu baby malu and tutup muka. Hari2 pujuk suruh tunjuk muka, tapi hari scan tu tetap baby nak tutup muka jugak. Saya first time mom. Tq

2 Các câu trả lời

bg sye mcm x perlu kot. tp depends la.. mcm sye, sye lg ske bt details scan je cukup tahu yg baby sihat sempurna ckup sifat.. bab muka tu sye tawakal shj biar surprised hehe.. inshallah... smua baik² sje.

kalau awak nak sgt tgok ,takpa je. mcm saya hari tuh pernah juga jadi, rasa rugi juga tapi buat lagi utk last, mmg dpt. saya pujuk baby, makan aiskrim, air sejuk apa semua ,alhamdulillah dia bagi terus.