Perut mengeras 13 weeks

Hi mommies. Nak tanya patut risau tak kalau rasa perut macam mengeras? Baru 13 weeks. Literally rasa area bawah tu macam mengeras kejap. Also, sometimes rasa macam ada benda jentik dari dalam. Tu baby kicking ke? Tapi macam awal sangat pulak kan.

3 Các câu trả lời

hi awak , saya pun dah 13 weeks . saya rajin juga perut cramp and bila saya tahan nafas lepastu cuit perut , dah nampak dah baby kick hehehe . saya rasa normal je tu . baby dah membesar

normal je

🤔