PERUT MENGERAS

Hi mommies! Nak tanya now 37weeks 4days, perut asyik mengeras. Kadang rasa sampai sempit dada, first baby . Tak ada pengalaman lagi. Tanda lain belum ada lagi cuma perut je dah kerap mengeras & kadang kadang pinggang rasa macam kena senggugut yang masih boleh tahan. Tapi so far pergerakan baby ok. Perlu ke pergi hospital untuk follow up doctor? #firstmom

2 Các câu trả lời

dah nak dekat dah masanya tu sis. sis ready2 bag dalam kereta dah ya. kalau ada bloody show, cepat2 pegi hospital. moga Allah mudahkan sis.

2y trước

Terima kasih ✨👍🏻