Keputihan dan Perut Krem Semasa Mengandung

Hi mommies, nak tanya normal tak kalau sepanjang mngndung sakit perut mcm krem dan keputihan 🥹 a bit worry sbb 1st time pregnant. sekrang usia kandungan hampir 8 minggu

2 Các câu trả lời

Normal.. Smpai 14 weeks mungkin.. Boleh bce post sebelum² ni.. Stay save ok

2y trước

Ye mmg normal,tu sy kate normal 😊 kadang org komen negatif tu awk jgn bce sgt.. Lebih dri doktor kadang tu🤣

kita sama sis..🥺

2y trước

keputihan juga ke? dah refer doc smlm, dia kata normal je keputihan yg warna putih. selagi bukan warna pink, kuning, hijau, coklat 😊😊