Baby suka menjerit

Hi mommies. Nak tanya, normal tak kalau baby 6 bulan suka menjerit jerit? 😅 kadang sbb tak dukung dia or dia tgh main sorang2 dia nk jerit dia jerit 😅

20 Các câu trả lời

sama la dgn anak sy 6 Bulan Ni..dukung atau diri kn dia suke jerit pastu asyik Nk berkepit je haha

anak saya 1y 6 m mmg suka menjerit skrg . kadang tkde sapa kacau pon still menjerit

Normal haha. Anak saya pun jerit2 juga rasanya dr 3 bulan lagi

ank saya 4bulan suka menjerit..dri luar rumah boleh dgr dia menjerit🤣🤣

anak saya pon sama awak.... nak masuk 6 bulan...nyaring sungguh...

Anak saya pun suka menjerit sekarang sis 7 bulan

ank sy 1 tahun 6 bln pun suka menjerit.. hihihi

sama mcm anak sy..suka jerit jerit...😅

ye ank sy pon sama

X