Tidak alahan dan sakit apa2

Hi mommies. Nak tanya normal ker kalau tidak ada sakit apa2 atau alahan.. Dah scan minggu lepas, nampak kantung je..masa itu 5 week 4 days. Hari ini dah 6 week 1 day. Sakit perut pun sometimes je.. Tapi i macam tak selera makan namun lapar. Lepas makan dalam 2-3 jam lapar balik. Perut cepat masuk angin. #curious #firstpregnancy

1 Trả lời

Normal..normal..normal.tak semestinya pregnant akan ada alahan.ada yg mmg xd sebarang alahan smpi bersalin.yes,lapar tu pun normal.jgn risau ye slagi ibu dan baby sihat syukur alhamdulillah