Nangis ketika membuang

Hello mommies nak tanya, normal ke utk baby newborn/one month nangis every time dia kentut @ buang air besar ? anak saya setiap kali nak membuang atau buang angin mesti akan nangis macam kesakitan sampai saya rasa macam tak normal pulak boleh anyone share if benda tu normal je utk baby newborn ?

4 Các câu trả lời

Sama ! Baby sy baru 27 hari. Kadang kesian tgk dia berak, sbb meneran macam berak tahi keras, lepas tu nak berak menangis, dah berak pun menangis. Susah nak pujuk. Kadang lepas berak menangis sungguh macam diaa tgah sakit. Bimbang sampai tahap rasa nak nangis. Tapi alhamdulillah ramai mommies yg share bende sama. Kalau tak sy bimbang

Baby saya pun macam tu. Dia mesti nangis kalau nak berak. Sekarang dia dah sebulan. Ada yg tau normal ke tak ye?

7mo trước

tulah masih belum dapat jawapan lagi, kadang sampai terfikir sakit perut ke sembelit ke sebab asyik nangis je bila nak berak @ kentut

Samalah.. Kadang bila kentut dia terb*rak sekali.. Tapi cket secalit.. Lepas minum susu baru dia b*rak byk..

8mo trước

Sama juga baby saya

Normal.. Sbb bby baru nak belajar membuang. Nt nak msuk 2 bulan.. Akn hilang sndri..