Ruam gatal satu badan 😭

Hi mommies nak tanya normal ke naik ruam2 yg ada air tu satu badan? Saya dah 30 week start naik ruam ni. Sbb cuaca panas ke ye? Risau mcm chcicken pox ke apa tapi x demam ke apa2 🥵#firstmom

2 Các câu trả lời

sy pun same start dr 27weeks. skrg 32 weeks pun still gatal, nurse suh bli krim gatal je untuk sapu lepas mndi. time mandi gune sabun yg ade moisturizer, skrg gune ceradan je sabun untuk mandi. ade dkt watson.

6mo trước

okayy awkk. satu lg pastikan badan tk berpeluh. yg tu boleh trigger gatal

Kita pun samaaaaa start masuk 3rd trimester start ruam dengan gatal , kekadang tak selesaaa , kita kerap mandi and sejukan badann untuk kurangkan ruam dengn gatal tuuu

6mo trước

yea awakk , kita kekadang malam terasa bahang dan rimas , tak kisahlaa kul 3 pagi ke , kita terus mandi , baru rasa selesa sikit , baru aman tidurnyaa 😂