Hidung Berdarah

Hi mommies nak tanya normal ke kalau hidung kita bedarah? X banyak, cuma bila kita bersihkan hidung tu kita tau hidung kita bedarah. Darah x cair x mengalir. Apa punca & cara atasinya ya? TQ ;)

2 Các câu trả lời

saya pun hidung berdarah dah 2 minggu hampir tiap hari darah mengalir keluar dari hidung . tapi saya dah jumpa dr pakar dekat hosp gov , dr check masukkan kamera dalam hidung ada luka tapi bukan sebabkan kuku ke apa , dr cakap mungkin sebabkan suhu dalam badan panas dan jadi melecet dekat dalam hidung tu . dr bagi rawatan keringkan luka dan ubat sapu untuk keringkan luka tu , alhamdulillah dah 4 hari tak keluar darah dekat hidung , cuma kena rajin la sapu ubat yang dia bagi tu.