newborn tantrum

hi mommies, nak tanya normal ke baby dalam 5 minggu macamtu tantrum waktu df? mengamuk tak tentu pasal taktahu apa yang salah, susu keluar banyak je sampai melimpah keluar mulut baby. peninggg kiterrrr#firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Saya perasan juga ni anak saya sebulan 5 hari ni pun sama ade masa dia akan mengamuk kat nipple cari2 nipple pastu hisap jap lepaskan mengamuk2 lagi. Padahal susu ade je. Dia antara susu tu laju sngat smpai dia xselesa or sbab dia dah kenyang tp cuma nak ngempeng dpt pula bila nyot2 asyik kuar susu je tu buat dia meragam. Huhu

mybe susu laju sbb tu bby mengamuk

7mo trước

Ye anak saya pn mcm tu.. saya pun rase sbb susu badan laju sgt😅.. die marah2 bila bf.. sudahnye saya bg dlm botol je.. baru okay sikit dia nak menyusu..