Mengidam atau Kita Memang Nak Makan

Hi mommies, nak tanya, mcm mana kita nak bezakan, kita mengidam nak makan, atau kita yang nak makan? ( bukan atas sbb mengidam ) skrg ni bila mkn je, jap lagi lapar balik 😩 lapar yg mmbuatkan kita rsa kosong. btw, saya 6 weeks baru. #bantujawab #SeriusTanya #firsttimemom

1 Trả lời

saya 7week..sama juga asyik lapar...wlaupun dh makan masih lapar...so far mngidam makan ramen makan pedas2.. tapi sbb nk jaga baby..abaikan je..tu nafsu je

4mo trước

kan? kdg kita nak makan sikit je mcm nak buat rasa rasa. kita makan kalau ada selera, pun bkn sehari. skjap je selera tu pastu auto tak selera. dia jadi mcm mcm la haha