baby first mom

hi mommies nak tanya macam mana kita nak tau yang jalan dah terbuka? baby first mom

1 Trả lời

hanya seluk check bukaan di hospital shj tahu.. awak hanya perlu alert dgn salah satu tanda spt mana yg misi bgtahu..

1y trước

perut kerap mengeras dan sakit dibahagian bawah tapi tanda tanda seperti lendir . darah . air ketuban takde lagi cuma contraction yang kerap sahaja . adekah tu tanda nak dekat bersalin jugak ? saya 36w2d