Anak sembelit

Hi mommies, nak tanya lah, budak bawah 2 tahun dalam perut dia dah ada cacing ke? Adakah sebab cacing punca anak berak keras even buah sayur makanan serat tinggi dah pun bagi. Then minum air pun cukup. Mohon pencerahan. Tq.

2 Các câu trả lời

kalau berak keras boleh makan prune sis, ngan papaya 😁 ya ada cacing, bgantung macam mana daily life dia. boleh beri papaya dgn bijinya (1-3 butir biji) blend bagi minum atau beri makan delima. hope it helps 😊

minum susu x?

3mo trước

susu fm bg brp kali sehari and brp oz?