berat anak tak naik sangat

hi mommies. .nak tanya laa. .sy nie df n fm anak sy. .tp anak sy nie berat dia tak naik sngt. .sy ingat nk tukar susu. .s26. .sbb skang anak sy mnum lactogen sbb hri tu kuning. .ke tak perlu tukar ye. .sbb lactogen nie oky je cuma anak sy kurang berak. .seminggu sekali je. .mngkn sy bnyk df dari bg fm. .mommies ade pnglaman takk. .susu ape yg okay ek untk naik berat baby. .#pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

saya dulu² mmg suka bg susu snow..sbb baby naik bulat.. anak ke3 ni jer x sesuai sbb kene reflux..cuba setin dulu

jaga wktu tido bby. bby krg tdo sebabkan dia krg naik berat bdn.

2y trước

ouhhh mngkn jgk. .sbb anak sy mlm mmng susah tydo. .kne brdodoi n mngopekk dlu baru tydo. .siang pulak tydo kjp2