Suggestion Milkbooster

Hi mommies! Nak tanya laa. Boleh suggest tak milkbooster yang bagus or pemakanan untuk tambahkan susu badan. Susu saya sikit sangat bila pump sebab baby masih belum menyusu badan lagi. Baby masih di NICU. Risau kering je lelama🥺🥺

2 Các câu trả lời

milkbooster setiap orang x sama. macam sy, Sy punya milkbooster air Horlicks, lobak putih, lepas tu buat air campuran longan kering, kurma kering, halba etc. ini milkbooster sy. 😁

baru bersalin? susu permulaan mmg sikit dulu. keep on pump. 2jam sekali