Clearblue UPT

Hi mommies, nak tanya, korang pernah test pakai upt jenama Clearblue tak? Bila agaknya korang dapat result positive kalau check pakai Clearblue? Boleh share dengan gambar sekali tak?

12 Các câu trả lời

Hi mommies semua! Thank you sebab reply. Harini saya test pakai Clearblue plus baru nampak ada line. Tapi samar2 lagi. Sebelum ni tak nampak line pun tapi simptom2 pregnant tu ada. Next week nak try digital pula tunggu line tu pekat.

4y trước

ape simptom2 awal die biasa...klau sblm period

Saya guna masa lewat period 3 hari sbb upt clear blue boleh detect seawal 4 hari before tarikh period. Line positive dia sangat terang walaupun tak guna first urine yg pagi tu

pregnancy test brand clearblue tu memang ramai ja ibu hamil guna nk lebih pasti pregnant or ta sama ja instant result keluar tapi nk muncul tu take time sikit seingat saya

ad y masa loading..tp resut kluar xlama lpas tu..y result kluar xde la plk gmbrnya..dh kene dlete..sy pye lpas 3 weeks masa tu

i checked mine a few days before expected period. also good to note. this is an ivf pregnancy, so thats why i tested earlier

Saya pon baru nk try.. last month pkai clearblue yg garis2 tu. sehari seblom due period negatif.. esoknyer period..

Sehari sblm due period test.. naik 2-3 weeks prengnant.. check up klinik 4-5 weeks..

5y trước

Sama3 😊

Due period patut jumaat. Selasa tu check. CBD mmg bole detect awal wlopon sblum period. 🥰

4y trước

Okay. Shari selepas due kalau period tak muncul2. Kite test. Terima kasih ya sis. Doakan sy ye ☺️

Pernah. Saya pakai lepas dah confirm +ve after cek guna UPT strips. 😊

5y trước

Sekarang saya dah nak masuk 8 minggu. Waktu test ni saya 3-4 minggu 😊

Sya masa 2_3weeks guna yg digital