Breast pads

Hi mommies nak tanya korang. Anak saya da 6m++ masih mengunkan breast pads. Kalau anak menyusu kiri , kanan turut keluar macam air lajuu.. ada mcm saya x? #ingintahu #bantusharing #firstmom

5 Các câu trả lời

Saya pun tekan nipple taknak bagi susu keluar. Kalau rajin, ambik pam silicone tu untuk sebelah lagi. at least takdalah terbazir susu tu, boleh sumpan :)

kwn sy dia tekan nipple sblh tahan xnk bg keluar 😆

1y trước

same dengan saya... sblh baby isapsblh lgi saya tekan.. klu x abs bsh bju 🤣🤣

Bestnyaaaa makan apa sis susu meriahnyaaa

samaaa 😆

samaaa