Buku pink nak register kene bawak apa ya

Hi mommies nak tanya kalau utk second baby kan.. perlu bawak ke buku pink time pregnant masa anak first.. kalau tak bawak takpe ke eh.. rasa macam hilang lah 🥹🥹#pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

masa saya buat appointment utk buka buku pink , nurse kk pesan bawa surat nikah , bil api atau air , buku pink anak sebelum ni. ni yang nurse kk area saya minta.

2y trước

sama2 ☺️

kalau buka buku pink, ap je dorg cekk. jadi nebes pulak, sbb sblum ni prgnant tak sempat buka buku pink😅

2y trước

Check detail jugak sis more to urine. HB low or high. Tekanan pressure. Jgn nervous2 yaa.. chill chill saja.. heheh 😊😊

kena bawak. kalo hilang kena mintak kat KK lama yg simpan salinan buku tu

2y trước

Oh kena pergi KK lama ya.. baiklah tqq ya mommies

Kena tanya kk. Sy bawa sbb misi nk tgk sejarah kehamilan.

2y trước

I see nak tengok sejarah dulu yaa.. oraitt tqq ya mommy