Manual vs electric breast pump

Hi mommies, nak tanya kalau sekadar nak readykan sahaja untuk bersalin nanti just in case baby kena tahan ward, manual ke electric lagi bagus? Kalau manual mommies biasa pakai brand apa ya? Sebab saya nanti lepas 5 bulan bersalin akan sambung belajar, so confuse nak beli manual dulu ke atau electric punya untuk pump dekat tandas. Mommies ada cadangan tak? #seriusnanya

2 Các câu trả lời

beli electic dgn wearable punya. wearable boleh guna time keluar or masa kelas. electric boleh guna time dkt rumah or malam. xperlu beli manual. buat penat tgn je. baik marmet dri beli manual.

beli electric senang sikit manual sakit tangan electric ad dlm rm30 shj