Position baby oblique

Hi mommies. Nak tanya, kalau kedudukan baby oblique mcm no 3 dlm gambar tu ada harapan tak kedudukan baby cephalic? Btw saya dah 36 weeks 2 days. Kot ada mommies yg ada pengalaman mcmni boleh share tak?

Position baby oblique
2 Các câu trả lời

Inshaallah ada sis..sbb sebelum ni sy transverse masa kndungan 36 mggu alhamdulillah sekarang baby dah cephalic..byk2 buat senaman 😁

1y trước

Senaman kupu2 dengan jalan itik setiap pagi sy buat,pastu pujuk anak tu ya🥰,inshaallah semua baik2 saja

boleh lagi rasanya sbb skit lagi nk betul2 kepala kebawah teruskan lagi sujud lama2 pujuk baby .