Jenama Breast Pump

Hi mommies. Nak tanya. Jenama breast pump ape yang elok dan berbaloi harga

1 Trả lời

Kalau saya,saya beli hakka breastpump.lepas tu nipple crack😅 sakit sampai cannot breastfeed direct.bila tu jadi susu penuh and tambah la sakit dia mcm breast nak meletop.sampai menangis tau sakit dia. Anyways, kalau ikut kakak saya, dia guna madela. Dia kata dia ada try avent dari kawan dia tapi dia kata sakit. Dia kata kena try dulu sebab kadang tak suit dgn kita.kwn dia ngam dgn avent tapi dia tidak. And dia kata breast setiap org berbeza.ada kecil ada besar.kena tengok la.kalau boleh beli after 1month delivery.mcm aku punya hakka breastpump collector tu sudah tidur buat habuk dalam almari.first2 je pakai.skrg breastfeed direct. Lagi bagus for baby.fresh from farm. Just say u decide to buy, u kena fikir juga storage susu bm. Saya cadangkan autumn milk bottle storage. Ada jual kat shopee