Set Pantang

Mommies, nak tanya dah ada yg beli set berpantang ke? boleh suggest tak set pantang mana yg worth it 🥰 tq

3 Các câu trả lời

if ada budget, boleh beli set. tapi tak semua kita rajin pakai. boleh tengok dkt fb/carousel atau mana², ramai yg jual balik set berpantang sbb jarang pakai. kalau saya, saya suggest beli lotion mustajab kaler hijau and pilis(itupun kalau rajin nak pakai dkt dahi). lotion tu dah boleh jadi param and tapel including urut² badan pun boleh juga. so cukup dah ❤️ kalau nak beli juga, boleh beli yg dherbs punya tu, nampak berbaloi. hehehehe

Beli set tak berbaloi sebab tak semua benda dlm set tu kita beli.